" " " "

IdeSol Security Kft.

Minőségirányítási és Információbiztonsági politika

Az IdeSol Security Kft.

minőségirányítási és információbiztonsági politikája

Céljaink és működési alapelvünk

Sikeres működésünk alappillérei, melynek filozófiájában dolgoznak munkatársaink nap mint nap Ügyfeleink elégedettsége érdekében:

  • Értékteremtés és megtérülés Ügyfeleink számára;
  • Pontos, precíz és hatékony munkavégzés;
  • Naprakész, alkalmazható és segítőkész tanácsok;
  • Minőségi szolgáltatás, professzionális tanácsadókkal;
  • Multidiszciplináris munkavégzés;
  • Magas szintű elméleti és gyakorlati tudás;
  • Szerteágazó tapasztalatok;
  • Folyamatosan működtetett és fejlesztett minőség- és információbiztonság irányítási rendszer.

Vezetőségünk és minden munkatársunk elkötelezett a minőség iránt. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent, amelynek eredményeképpen az Ügyfeleink elvárásainak megfelelő, minőségi projekteket valósíthatunk meg.

Minőség- és információbiztonság irányítási rendszerünk hatékony működése teszi lehetővé, hogy a cég vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget az általunk elvégzett munka iránt. Ez a biztosíték Ügyfeleink számára is, hogy az általunk végzett tanácsadási tevékenység bizonyosan eléri a kitűzött célokat és a tervezett eredményeket.

Cégünk célja, hogy a mindenkori piaci helyzetnek megfelelő tanácsokkal lássuk el Ügyfeleinket. Ezt garantálja a munkatársak szakértelme, folyamatos továbbképzése, az általunk alkalmazott legmodernebb technológia és a minőség- és információbiztonság irányítási rendszer hatékony működtetése.

Minden eszközünkkel és tudásunkkal azt a célt szolgáljuk, hogy az ügyfeleink által ránk bízott vagy tudomásunkra jutott információk esetén megőrizzük azok bizalmasságát, sértetlenségét és rendelkezésre állását.

Célunk a prevenció, ezért vállalatunk teljes működési rendszerét és kapcsolódásait felölelve végezzük rendszeres kockázat értékeléseinket, annak érdekében, hogy ezáltal elkerüljük az esetleges problémákat és kockázatokat.

Vállalatunk vezetése elkötelezett a hatályos nemzeti és nemzetközi jogszabályoknak való megfelelésért, továbbá a nemzetközi normákhoz igazodó ISO 9001-es minőségirányítási- és az ISO 27001-es információbiztonsági irányítási rendszer folyamatos üzemeltetéséért és folyamatos továbbfejlesztéséért.

Fokozott figyelmet fordítunk a hatékony munkavégzéshez szükséges erőforrások időszerű és megfelelő rendelkezésre állására.

Ügyfeleink visszajelzései és munkatársaink belső minőség javító kezdeményezési alapján folyamatosan elemezzük, fejlesszük és alakítjuk folyamatainkat Ügyfeleink elégedettsége és munkatársaink jobb és hatékonyabb munkavégzése érdekében.

Valamennyi munkatársunk ismeri a minőség- és információbiztonság irányítási rendszer követelményeit és egyetért annak céljaival.

A minőség- és információbiztonság irányítási rendszer kiépítésével kialakított tervezett és szabályozott működés emeli ki az IdeSol-t versenytársai közül, növeli megbízhatóságát, teljesítőképességét, és nem korlátozza a munkatársak alkotókészségét sem.

Amennyiben partnereinkkel együttműködve hajtjuk végre projektjeinket, úgy az előzőekben bemutatásra került irányelveket velük is tudatosítjuk és rendszeresen ellenőrizzük a projekt egész élettartama során.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy vállalatunk minden munkatársa sajátjának érezze a fenti célokat és eléréséért minden tőle telhetőt megtegyen, ezáltal eleget téve az Ügyfelek által megfogalmazott elvárásoknak.

Wiandt László sk.

Alapító, tulajdonos, vezető tanácsadó

Rólunk mondták:

Kiváló az együttműködésünk évek óta, bármilyen problémával is kerestük meg őket mindig tudtak javasolni valamilyen megoldást!

P. István

IT biztonsági vezető

A tanácsadók felkészültségében és szerte ágazó iparági ismeretükben még sosem csalódtunk, mindig szívesen dolgozunk együtt velük. 

H. Ilona

Gazdasági operatív vezető

Nem csak a szerződéses teljesítésre figyeltek, hanem felhívták a figyelmünket olyan területekre is ami a projekten kívül esett. 

J. Vilmos

Ügyvezető igazgató

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Vevő központúság

Vevő igényeinek pontos és mélyreható megismerése, több szemszögből vizsgálva az üzleti problémákat.

Projektmenedzsment

Folyamatosan kézben tartott projekt menedzsment, rendszeres időközönkénti prezentálás a menedzsment felé az előrehaladásról.

Szakértelem

Professzionálisan képzett, felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadók. Multidiszciplináris tanácsadói csapat és feladat végre hajtás.

w

Kommunikáció

Rendszeres és döntést támogató kommunikációk csatornák a vállalat vezetősége, a projektben érintett munkatársak és a tanácsadók között.

Kockázat menedzsment

Megbízó munkatársaival közösen végrehajtott kockázatelemzés és értékelés a projekt méretétől és irányúltságától függően.

Tervezés

Határidők folyamatos nyomonkövetése és pontos tartásának figyelése. A hatékonyság  növelése érdekében a célok folyamatos kiértékelése.

Év tanácsadói tapasztalat

Sikeresen lezárt projekt

%

Vevői elégedettség

Elfogyasztott kávé

AKIK MÁR ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

TUDOM MIT AKAROK!

VEGYÉTEK FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

MUNKATÁRSAINK